Kjøttretter / Carne

31 Filetto de bernaise
(oksefilet, bernaise, grønnsaker og bakt potet)
269,-
32 Filetto di pepe
(oksefilet med peppersaus, grønnsaker og bakt potet)
269,-
33 Biffsnadder
(salat, pommes frites og bernaisesaus)
239,-
34 Scaloppine Wienese
(Svinesnitzel med grønnsaker, ansjos, kapers og chips)
269,-
35 Gresk biff
(Indrefilet, hvitløksaus, gresk salat og fløtegratinerte poteter)
289,-
36 Filetto oscar
(svinefilet med grønnsaker, reker, asparges, bakt potet og bernaisesaus)
249,-
37 Black and White
(oksefilet, svinefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus og peppersaus)
289,-
38 Filetto di agnello sorrento
(lammefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og provencalsaus)
269,-
39 Filetto su tavola
(plankestek av oksefilet med grønnsaker,duchessepoteter, bernaise og peppersaus)
289,-
40 Filetto di Rosa
(oksefilet, lagt på et speil av rødvinsaus. Drapert med champignon á la Crema og bacon, grønnsaker og fløtegratinerte poteter)
289,-
41 Kalv Entrecòte
(“Entrecôte di vitello”, grilet kalveentrecôte med grønnsaker, provencalsaus og bakt potet)
289,-
42 Kokkens lammespesial
(lammefilet med fransk sennep med ost gratinert i ovn, grønnsaker, provencalsaus og fløtegratinerte poteter)
279,-
43 Filetto Alla Crema
(Indrefilet med grønnsaker, cognacsaus, duchesse potet og bakt potet)
289,-
43 Pollo Alla Crema
(kyllingfilet med grønnsaker, crema saus, duchessepotet og bacon)
215,-
44 Pollo indiana
(kyllingfilet med karrisaus, salat og ris)
215,-

Alle våre kjøttretter kan serveres med bakt potet, fløtegratinerte poteter, chips og kokt potet