31 | Filetto de bernaise (oksefilet, bernaise, grønnsaker og bakt potet) |
269,- |
32 | Filetto di pepe (oksefilet med peppersaus, grønnsaker og bakt potet) |
269,- |
33 | Biffsnadder (salat, pommes frites og bernaisesaus) |
239,- |
34 | Scaloppine Wienese (Svinesnitzel med grønnsaker, ansjos, kapers og chips) |
269,- |
35 | Gresk biff (Indrefilet, hvitløksaus, gresk salat og fløtegratinerte poteter) |
289,- |
36 | Filetto oscar (svinefilet med grønnsaker, reker, asparges, bakt potet og bernaisesaus) |
249,- |
37 | Black and White (oksefilet, svinefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus og peppersaus) |
289,- |
38 | Filetto di agnello sorrento (lammefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og provencalsaus) |
269,- |
39 | Filetto su tavola (plankestek av oksefilet med grønnsaker,duchessepoteter, bernaise og peppersaus) |
289,- |
40 | Filetto di Rosa (oksefilet, lagt på et speil av rødvinsaus. Drapert med champignon á la Crema og bacon, grønnsaker og fløtegratinerte poteter) |
289,- |
41 | Kalv Entrecòte (“Entrecôte di vitello”, grilet kalveentrecôte med grønnsaker, provencalsaus og bakt potet) |
289,- |
42 | Kokkens lammespesial (lammefilet med fransk sennep med ost gratinert i ovn, grønnsaker, provencalsaus og fløtegratinerte poteter) |
279,- |
43 | Filetto Alla Crema (Indrefilet med grønnsaker, cognacsaus, duchesse potet og bakt potet) |
289,- |
43 | Pollo Alla Crema (kyllingfilet med grønnsaker, crema saus, duchessepotet og bacon) |
215,- |
44 | Pollo indiana (kyllingfilet med karrisaus, salat og ris) |
215,- |
Alle våre kjøttretter kan serveres med bakt potet, fløtegratinerte poteter, chips og kokt potet